Despre noi


FriderikKagerExperienta. Traditii. Business de familie.

Business-ul de familie KAGER in activitatea sa urmeaza valorile elaborate de la fondare in 1989 si, in care cred si astazi - calitatea, exhaustivitatea si individualitatea. KAGER - marca slovena, care uneste arhitecti, ingineri, numerosi vanzatori si foarte multi clienti multumiti. Casele unicate, realizate conform proiectelor individuale, sunt fabricate sub controlul riguros al specialistilor nostri experimentati. Friderik Kager, fondatorul companiei, inginer de specialitate, participa personal la realizarea fiecarei case.

VitaNovaSkubic-01Lumina. Natura. Casa. Viata.

Savurati lumina razelor solare, contopiti-va cu natura, creati casa viselor Dumneavoastra si deveniti centrul universului. VITA NOVA reprezinta casa, bazata pe spatii deschise, detalii constructive bine chibzuite si combinandu-se cu ambianta naturii se contopeste in ea, devenind o parte indispensabila a acesteia. Lumina si spatiul, care va vor urma in casa Dumneavoastra, sunt, fara indoiala un mare privilegiu. Acesta este un stil de viata in deplina armonie cu natura, pe care il meritati si-l acceptati din toata inima!
 

kociper-18x

Libertate. Eleganta. Exhaustivitate. Minimalism.

VITA NOVA semnifica o simbioza intre lumea interioara si cea exterioara. Dragostea fata de materialele naturale - lemnul si sticla se manifesta in fiecare detaliu al caselor noastre. Starea unica de libertate, deschidere si infinit reda casei Dumneavoastra un sens aparte. Prelucrarea manuala a lemnului si perfectiunea elementelor, confera casei o eleganta speciala, pe care numai pe "covorul rosu" o poti sesiza. Va treziti si va culcati cu sentimentul, ca hotarele au disparut. Si imaginatia Dumneavoastra tot este nelimitata, ea respira usor, de parca s-ar afla pe cal mai inalt varf din lume.

kociper-16

Perfectiune. Design. Lemn. Sticla.

KAGER implementeaza proiectarea creativa a caselor, inspirata din dragoste si devitament. Desigur este vorba despre dragostea fata de natura si munca, fata de materialele, pe care le folosim, precum si fata de detaliile, despre care nu uitam niciodata. Deasemenea, suntem ghidati de cerintele si doleantele clientilor nostri. Astfel, cand unim toate acestea impreuna, se naste ceva etern, nemuritor. In final, Dumneavoastra primiti casa KAGER de inalta calitate, ambianta si confortul careia sunt create din combinatia de devotament si dragoste. KAGER - fabricat in Slovenia!

kociper-7Bine ati venit. Aveti deplina incredere in noi!

Fiecare casa KAGER este unicata. nu exista doua case exacte. Casele sunt fabricate din lemn de calitate superioara, sunt gandite pana la cele mai mici detalii si ofera deplina satisfactie, chiar pentru cei mai exigenti clienti. Mai mult de 1000 familii din Slovenia, Italia, Germania, Elvetia si Ukraina locuiesc in casele KAGER. Pe toti ne leaga o prietenie de lunga durata, care rezista multi ani dupa realizarea proiectelor. In Republica Moldova casele KAGER in mod exclusiv sunt reprezentate de compania NOVISTAR-M SRL, care in toata activitatea sa, mereu implementeaza tehnologii noi in domeniul constructiilor.

RO
RU
EN