Despre noi


Noi pe Facebook
 

Ultimele noutati, mai multe poze ale caselor KAGER, raporturi foto de pe santierele de constructie, raporturi video despre tehnologiile de montare, discutii on-line - toate acestea le puteti gasi pe pagina noastra pe Facebook. Apreciati-ne pe www.facebook.com/kager.houses si fiti la curent cu toate noutatile.

 

 

Extinde
Design exclusivist

Noi va propunem elaborarea unui proiect individual pentru casa Dumneavoastra impreuna cu arhitectul din Baku, Faruk Muslimov. Avand o experienta de lunga durata in proiectarea caselor de lux, el poate realiza si adapta designul casei Dvs. urmand cele mai curajoase idei ale beneficiarului. La momentul actual este in proces de elaborare un proiect foarte interesant pentru un beneficiar din Kiev, Ucraina. Exemple ale lucrarilor acestui talentat arhitect le puteti accesa in galeria foto.

Extinde
O noua arhitectura a caselor KAGER

Pentru a oferi clientilor nostri o varietate mai larga de optiuni, impreuna cu arhitectii italieni noi elaboram o linie de case moderne cu arhitectura absolut noua cu acoperisuri plate. Caracteristicile distinctive ale acestor case sunt vitraliile fara rame pe toata inaltimea incaperilor, console, decorarea fatadelor cu panouri din lemn si balustrade din sticla pentru balcoane. In dependenta de proiect, unele acoperisuri pot fi circulabile sau verzi (acoperis-gradina).

Extinde
Casele prefabricate cu design individual KAGER VITA VISION

VITA VISON semnifica o imaginatie fara limite.
Toate ideile creative ale beneficiarului si viziunile constructive ale arhitectului, pot fi realizate de noi. Fie o resedinta luxoasa, o vila in sanul naturii, o casa ultramoderna sau o arhitectura clasica traditionala, cele mai indraznete proiecte pot fi fabricate din lemn. Casele pot avea o arhitectura provocatoare cu acoperisuri in curba, scari sau plansee din sticla, stil mediteranean sau stil calsic. Fiecare dintre clienti poate alege acel stil, care il caracterizeaza, iar noi vom realiza aceste proiecte minutios, in cele mai mici detalii.

Extinde
RO
RU
EN