Despre casele noastre


9 Design exclusivist. Creativitate fara limite.

KAGER - sinonom al individualitatii. Noi va propunem un design exclusivist interior si exterior de inalt nivel, va vom ajuta in alegerea materialelor de decoratiune, a mobilierului si corpurilor de iluminat, sa creati designul unic al terenului adiacent si sa implementati toate acestea in viata. Dumneavoastra aveti posibilitatea crearii unui proiect individual al viitoarei case impreuna cu arhitectul din Baku - Faruh Muslimov. El are o experienta bogata in proiectarea caselor de lux. Exemple ale lucrarilor acestui arhitect la puteti vizualiza urmarind galerie foto.

9Joc al luminii. Spiritul libertatii.

ДCasa KAGER reprezinta o ambianta intre doua lumi - interiorul si exteriorul. Suprafetele mari vitrate ale caselor noastre creaza senzatia unitatii cu natura si lipsa granitelor intre habitatul interior si cel exterior. Lumina umple in totalitate spatiul interior si face mai pronuntata senzatias de lux si libertate. A trai in casa KAGER este dintotdeauna o placere si un confort major, fie intr-o zi geroasa de iarna, sau vara plina de soare.

22Simplitatea - forma suprema a bunului gust. Leonardo da Vinci

Casele KAGER pot fi atat mari, cat si mici, create pentru trei generatii sau pentru una singura. Ele sunt minimaliste si elegante, foarte simple, dar totdeauna individuale. Ele sunt nespus de luminoase si reprezinta locul unde Dumneavoastra veti savura fiecare clipa petrecuta aici. KAGER este sinonimul calitatii, exhaustivitatii si individualitatii. Folosind combinatia dintre lemn, sticla, metal si piatra, noi cream adevarate opere de arta numai pentru Dumneavoastra!

20Arhitectura solara a caselor KAGER

Principiul fiecarei case KAGER este eficienta energetica maximala, ecologia, folosirea tuturor surselor energetice, inclusiv si energia solara pasiva. deaceea, pentru o mai buna captare a energiei solare, in directia sud si est sunt amplasate constructiile mari transparente din lemn si sticla. Si, viceversa, in partea de nord sunt amplasate constructiile vitrate mai putin. Datorita acestui fapt, casa Dumneavoastra capteaza la maxim energia termica, pierzand numai o mica parte din ea, ceea ce reduce semnificativ cheltuielile pentru incalzire.

23

Planuri simple, flexibile si inovative ale organizarii spatiilor interioare cu amplasarea libera a incaperilor.

Tehnologia caselor prefabricate pe baza de fachwerk permite beneficiarului sa creeze spatii simple, flexibile si inovative cu amplasarea libera a incaperilor. Sistemul dat ofera posibilitatea constructiei unei case, care realizeaza visele si doleantele Dumneavoastra, fiind oglinda lumii interioare personale. Impreuna cream casa perfecta, in care este o parte din sufletul Dumneavoastra.

RO
RU
EN