Despre casele noastre


nagode-4

Structura de rezistenta

In baza caselor KAGER este structura de rezistenta tip fachwerk din lemn stratificat. Aceasta asigura rigiditatea exceptionala, durabilitatea, stabilitatea si rezistenta la seismuri cu magnitudinea de pana la 7 grade pe scara Richter.

Dumneavoastra puteti alege culoarea constructiei din lemn tip fachwerk dintr-o multitudine de optiuni, astfel, toate elementele din lemn vor fi acoperite cu 4 straturi de lac de inalta calitate sau vopsea in conditii industriale.

kociper-16

 

Pereti panoramici vitrati

Pentru vitralii se folosesc termopane cu tricla tripla ranforsata, spatiile camerelor fiind izolate cu gaz inert argon, asigurand astfel parametri maximi de izolare termofuga. Coeficientul de transfer termic U=0,5 W/m2K. Poate fi comandata sticla blindata, rezistenta la socuri sau la tenta.

kociper-15  

Peretii, planseul si acoperisul.

Carcasa peretilor exteriori si celor despartitori pe interior, planseurilor de nivel, sistemului de rezistenta a acoperisului, copertinelor deasupra teraselor deasemenea sunt fabricate din lemn stratificat. La peretii exteriori noi folosim un contur triplu de izolatii, grosimea peretilor alcatuieste 310mm, coeficientul de transfer termic U=0.146 W/m2K. Materialele termofuge sunt fabricate din lana de lemn - material ecologic pur, cu rezistenta termica sporita. Materialele pentru casele noastre sunt selectate astfel, incat sa asigure fluxul de difuzie vapori de apa din interiorul incaperilor, precum si proprietati maxime de izolare termica.

VitaNovaSkubic-07_resize

 

Geamuri, usi, sisteme glisante.

Vitraliile, sistemele glisante, usile de intrare si cele de la balcoane sunt fabricate din lemn stratificat. Noi folosim geamuri termopane triple, izolate cu argon, cu coeficient de transfer termic Uv=0.5 W/m2K. Noi mai propunem termopane pasive si rolete cu plasa impotriva insectelor integrate in constructivul din lemn al casei.

VitaNovaSkubic-10

 

Luminatoare integrate in acoperis.

Acestea ofera casei Dumneavoastra noi senzatii de unitate cu natura. Prin ele puteti privi cerul, soarele, norii. Aici este folosita sticla ranforsata tripla pentru termopanele cu gaz inert argon Uv=0.6 W/m2K. Geamul poate fi echipat cu jaluzele de protectie cu senzori de vant si iluminare, activate automatizat sau de la distanta cu ajutoril telecomenzii.

2

 

Jaluzele exterioare.

Controlul cantitatii de lumina ce patrunde in interiorul casei si crearea atmosferei private pentru familia Dumneavoastra, sunt asigurate de jaluzelele venetiene din aluminiu cu activare electrica. Acestea sunt integrate in constructivul casei si se administreaza la distanta.

IMG_8126

  

Tigla ceramica.

La amenajarea acoperisului noi folosim tigla ceramica speciala de format mare, plata, produsa in Germania sau Austria. O caracteristica specifica a caselor KAGER serveste sistemul ascuns de scurgere apa pluviala, care este integrat in constructivul acoperisului.

kociper-2  

Scarile.

Noi propunem pentru casele noastre scari de orice configuratie. Constructia scarilor este executata din lemn stratificat, iar balustradele din metal, lemn si sticla.

kociper-7

Usi de intrare.

Noi montam usi de intrare din lemn stratificat cu sectiuni laterale din termopane izolate. Toate usile sunt completate cu lacat cu 5 cilindri de securitate sporita.

Balcoane.

Structura balcoanelor este fabricata deasemenea din lemn stratificat, iar scandurile de pardoseala din larix. Balustradele sunt executate din metal, lemn si sticla.

VitaNovaSkubic-06  

Pervaze interioare si exterioare.

Toate elementele orizontale din lemn ale caselor KAGER pe exterior sunt acoperite cu pervaze din aluminiu. Acestea asigura protectia constructivului din lemn contra factorilor externi - actiunea precipitatiilor si razelor solare.

Terase.

Prin sistemele panoramice glisante, din sala sau bucatarie peteti iesi pe doua terase acoperite, situate sub acoperisul casei. Aceste terase pot fi amenajate ca o sufragerie la aer liber, ca o zona de odihna sau ca o zona de relaxare, montand aici un jacuzzi.

kociper-3  

Pergola, copertina sau garajul pentru automobilul Dvs.

Pentru protectia contra razelor solare pe o terasa deschisa, Va propunem pergola KAGER. Pentru automobilul Dvs. propunem constructia unei copertine usoare sau a unui garaj inchis produse de KAGER. Acestea vor fi in stilul casei Dvs. si se vor privi extraordinar in ansamblu cu casa.

23423

  

Perfectiune tehnica.

Casele KAGER corespund celor mai inalte cerinte din punct de vedere arhitectural, de design si eleganta. Toate elementele de structura sunt fabricate in conditii de producere ideale, cu ajutorul masinilor si echipamentului special profesional programabil cu administrare digitala. Calificarea lucratorilor este in permanenta evoluare. Calitatea inalta a materialelor, a producerii si montarii caselor KAGER este confirmata de standardele europene, in special cel austriac RAL si german DIN1052. Aceasta garanteaza o calitate superioara a elementelor de structura ale casei, o izolare fonica si termofuga excelenta, o securitate sporita pe plan ecologic, seismic si la incendiu. Garantia pentru sistemul constructiv al caselor KAGER este de 30 ani!

 

 
RO
RU
EN