Despre casele noastre


nagode-7

 

Costurile

Fiecare casa fabricata de KAGER este unicata, nu exista doua case identice. Principiul nostru de baza este abordarea individuala a clientilor, a ideilor, cerintelor si viziunilor acestora. Deaceea si pretul fiecarei case KAGER este calculat individual, in baza proiectului aprobat de beneficiar, optiunilor alese si ramane neschimbat. Pretul unei case KAGER cu asamblarea ei incepe cu 1649 euro per mp. Plata se efectueaza in lei moldovenesti.

VitaNovaSkubic-11_resize

 

Totul de la un singur producator. Construiti fara a fi stresati!

Proiectarea casei, designul interior, constructia incepand cu fundatia si terminand cu bazinul si amenajarea teritoriului - toate aceste vor fi realizate de o echipa de profesionisti cu experienta europeana, fara stresare si nopti nedormite, rapid, la o calitate foarte inalta si in termenele stipulate initial!

26  

Bine ati venit, aveti incredere in noi!

Casele KAGER, prezentate pe pagina noastra sunt case construite in realitate, in care locuiesc oameni, care ne-au incredintat crearea propriului stil de viata. Si ei si-au atins scopul, si-au realizat visul. Acum, de aceste persoane ne leaga o prietenie de lunga durata, care va rezista multi ani dupa realizarea proiectelor.

 

RO
RU
EN