Despre casele noastre


In spotul video de mai jos este prezentat procesul integral de montare a caselor KAGER. Datorita elementelor prefabricate, casa poate fi montata doar in 3 zile:

s1

Sunteti posesorul unui lot de pamant? Doriti sa construiti casa Dvs. de vis?

Exista o solutie placuta, rapida si fara probleme suplimentare pentru a primi cheile multdorite de la casa - constructia casei impreuna cu echipa de profesionisti KAGER, deoarece noi si cunostintele noastre sunt disponibile pentru Dvs. pana, in timpul si dupa constructia casei.

34

 

La solicitare Dvs., specialistul nostru va vizita lotul destinat constructiei.

Principiul nostru de baza este abordarea individuala a fiecarui client in parte. Din aceasta cauza, initial vom discuta toate oportunutatile constructiei, vom colecta informatia privind doleantele si cerintele Dvs., posibilitatile si stilul de viata. Ca urmare, vom crea proiectul discutat, in care vor fi reflectate toate ideile si asteptarile Dumneavoastra.

ef

 

Evaluati casa din experienta proprie.

Nu veti putea evalua o casa in totalitate la justa ei valoare, pana cand nu o veti vizita personal. Din acest motiv, reprezentantul nostru Va poate oferi posibilitatea vizitarii unor case deja montate de echipa de specialisti KAGER. Aceasta oportunitate va permite sa va creati o impresie obiectiva despre casele noastre, precum si sa auziti parerea despre casa de la locatarii acesteia.

ert

 

Vizitati unitatile noastre de producere

Va vom imforma despre caracteristicile si proprietatile tuturor materialelor, tehnologiile moderne de producere si modalitatilor de constructie in timpul vizitei Dvs. la unitatile noastre de producere.

44

 

Atrageti atentia la casele KAGER, aflate in proces de montare

Casele KAGER sunt fabricate din materiale de inalta calitate, sunt gandite pana la cele mai mici detalii si sunt apte de a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Necatand la faptul, ca nu exista doua case identice, caracteristicile comune ale caselor KAGER reprezinta producerea caselor din lemn de calitate superioara, antrenarea in lucru a specialistilor de calificare inalta si folosirea tehnologiilor de producere de ultima ora.

ret

 

Suport la toate etapele constructiei si dupa realizarea proiectului

Compania KAGER Va ofera suport tehnic la fiecare etapa a colaborarii noastre - pana, in timpul si dupa constructie. Noi oferim garantie de 30 de ani la constructia casei si 3 ani in cazul depistarii unor defectiuni evidente ale casei Dumneavoastra.

RO
RU
EN