Despre casele noastre


kociper-1

Casa cu consum redus de energie

Materialele de calitate superioara garanteaza casei KAGER o izolare termofuga excelenta. Proprietatile materialelor pentru inchiderile exterioare ale casei, permit difuzia vaporilor de apa din interior prin elementele constructive. Aceasta face posibila reglarea naturala a umiditatii aerului in interiorul incaperilor, precum si pastrarea energiei termice in casele energetic eficiente KAGER. 

 

14

 

Sistemul ECO - izolatie din fibre de lemn

In sistemul constructiv ECO noi utilizam numai materiale inovative din fibra de lemn. Aceste materiale izolatoare cu proprietati remarcabile, sporesc mult stabilitatea termica a caselor KAGER. Folosind numai materie prima naturala, reciclarea careia nu necesita cheltuieli considerabile de energie, noi aducem aportul sau la protectia mediul inconjurator.

 DSCF2877  

Energia din surse regenerabile

Noi utilizam energia solara, ce este acumulata in pamant, apa si aer pentru incalzirea, racirea caselor si incalzirea apei menajere datorita sistemului complex din pompa de caldura, colectoare solare si fotovoltaice. Canalele de ventilare cu recuperare de energie asigura fluxul de aer proaspat si evacuarea aerului utilizat fara pierderi mari de caldura. Noi folosim eficient resursele naturale regenerabile si am redus la minim poluarea aerului si mediului inconjurator.

Consumul mediu de energie pentru incalzirea casei KAGER constituie doar 25 kW/mp/an!

RO
RU
EN